Ontdek alle fusion recepten

Let’s flip it! Jouw go-to recept, in een kruidig nieuw jasje. Wij laten je zien hoe je jouw favoriete gerechten in een handomdraai om kunt toveren in iets origineels. Want wat nou als het met een kleine tweak nét even anders en smaakvoller kan? Heel eerlijk? Dat is echt lekker!  

LET’S FLIP IT  

Verandering doet lekker eten. Daarom hebben we drie basisrecepten én drie flip recepten voor je gemaakt. Voor iedere dag wat wils!  

Fusion

Groene curry wraps

met kikkererwten en aubergine

View recipe about Groene curry wraps
Klassiek

Groene curry soep

met kip, bimi en rijstnoedels

View recipe about Groene curry soep
Fusion

Spaghetti

met rode curry gehaktballetjes

View recipe about Spaghetti
Klassiek

Thaise rode curry

met kip en champignons

View recipe about Thaise rode curry

JOUW BEURT!

Er zit zoveel liefde in alle wereldse keukens die we tegenkomen. En dat proef je. Want al onze fijne producten zijn ooit ontstaan door eindeloos te experimenteren. Door te ruiken, te proeven en te durven. En dat is precies hoe ook jij een eigen draai geeft aan je recepten. Alleen zo kom je erachter hoe verrassend lekker fusion kan zijn. En daar helpen we je graag bij. 

En dan nog iets, de kruidenpasta’s zijn ‘met en zonder’. ‘Met en zonder’? Ja, met plantaardige ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Lokaal bereid en verpakt, om de originele smaak te bewaren tot in jouw keuken! En zoveel mogelijk opbrengsten in het land van herkomst te houden. 

HEEL EERLIJK. ECHT LEKKER.

Laten zien, proeven en ruiken dat ’t anders kan, dat is wat we doen. Want met onze originele producten tover je de lekkerste gerechten op tafel. Net zo makkelijk. Met een snufje van hier en een vleugje van daar. En met meer smaak en minder ongelijkheid. Want met een naam als Fairtrade Original, hoeven we je niet uit te leggen dat we aan eerlijke handel doen. Iedereen verdient een leefbaar inkomen. Punt. Dat is… Heel eerlijk. Echt lekker.

Links staat trotse peperboerin Khun Orapin en rechts kundige kruidenboerin Khun Orachan. Al meer dan 10 jaar werken we samen aan meer smaak en minder ongelijkheid
Heel eerlijk. Echt lekker.
Lees meer over ons.