vegan challenge

Vegan eten moeilijk? Niet wanneer je onze producten gebruikt! Wist je dat heel veel van onze producten vegan zijn? Dat is extra genieten want fairtrade en vegan: een perfecte combinatie voor een beter milieu, mens en dier.

We inspireren je graag hoe je lekker plantaardig kunt koken met verschillende recepten. Ook maken we het je graag makkelijk met een weekmenu voor het avondeten. Vanaf nu weet jij precies wat je vegan kunt koken en let maar op…. je kunt eindeloos variëren met groenten, peulvruchten, curry’s, noten en gezonde vetten voor de meest smakelijke gerechten!  Voor je het weet kook je regelmatig plantaardig. Of misschien wel iedere dag?

Vegan Weekmenu

Een greep uit onze vegan producten

Nog meer vegan recepten

Nog meer inspiratie nodig voor lekkere, gezonde of makkelijke vegan recepten? We zetten een aantal bloggers voor je op een rijtje! Met uiteraard een recept. Heb jij ook een vegan recept gemaakt? Laat het ons weten via #fairtradeoriginal of tag ons op Instagram of Facebook.

Wist je dat tempeh een van de meest eiwitrijke 'vleesvervangers' is? Bovendien is het een gezonde variant omdat het gemaakt is van gefermenteerde sojabonen. Ook zitten er veel vezels in tempeh, wat goed is voor je darmflora.
Heel eerlijk. Echt lekker.
Lees meer over ons.