Snelle Thaise Groene Curry met kip

Lange werkdag gehad, geen tijd om te koken na het sporten, maar wel zin in een lekkere en gezonde maaltijd: we kennen het allemaal wel. Daarom maken we het je makkelijk met 4 x Thaise curry in a hurry recepten! Vier gerechten met andere smaken, van een milde Thaise groene curry tot een kruidige Thaise Gele curry en een pittige Thaise rode curry. Allemaal met wisselende groenten en opties met vlees, vis of vegetarisch. Wat ze wel met elkaar gemeen hebben is dat alle maaltijden snel klaar zijn: binnen 20 minuten staat de curry bij jou op tafel! Daarnaast bevatten ze maximaal 6 ingrediënten. Klinkt goed toch?

Onze kruidenpasta's uit Thailand

Wist je dat al onze Thaise kruidenpasta’s in Thailand worden gemaakt? Van het verbouwen van ingrediënten tot het bereiden van de kruidenpasta’s en het verpakken: de volledige productie van onze curry’s vindt plaats in Thailand zodat we de beste smaak bewaren tot in jouw keuken. Samen met de kenners van daar ontwikkelen we de recepturen voor onze curry’s. Al onze kruidenpasta’s zijn daarnaast 100% plantaardig en gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen. We vinden het belangrijk om een origineel product te maken zonder gekke toevoegingen, waarbij jij zelf de keuze hebt om er een veganistisch of vegetarisch gerecht van te maken of juist vlees of vis toe te voegen.

Dit is Khun Orapin: een pittige tante die rode pepers verbouwt voor in onze en straks ook jouw Thaise curry's!

Kijkje in onze Thaise keuken

Voordat er bij jou een geurige Thaise groene curryrode curry of gele curry op tafel staat, gaan eerst onze Thaise boeren en partners druk aan de slag. De ingrediënten zoals laos en citroengras worden verbouwd in Sisaket in het Noord-Oosten van Thailand. We werken daar met vaste boerinnen zoals Khun Orapin (peperboerin) en Khun Orachan (laosboerin). Zij weten als de beste hoe je de lekkerste pepers en laos moet verbouwen. Lees hier meer over de achtergrond van onze curry’s en waarom we bij de Thaise origine werken aan de originele smaak van jouw Thaise curry.

Dit is kruidenboeren en voorzitter van de coöperatie: Khun Orachan. Ze verbouwt o.a. citroengras voor jouw Thaise kruidenpasta's.
Heel eerlijk. Echt lekker.
Lees meer over ons.