1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6)
Laden...
4
30 min.
30 minuten of korter
Hoofdgerecht
Indiaas
Vlees
Fairtrade Original - Recept Picadillo

Dit eenvoudige gerecht kenmerkt zich, doordat het zo gemakkelijk en alledaags is, maar boordevol smaak. Eet deze klassieke maaltijd met aardappel en wortel en doe er een handje rozijnen en amandelen bij om ‘m wat meer bijzonder te maken. Ben jij dol op de smaken van de Indiase keuken? Probeer dan ook eens deze korma-curry met bloemkool en zoete aardappel of ga voor fusion met deze Indiase korma-stoofpot met kip.

Ingrediënten

  • 400 gram bospeen, in kleine blokjes

  • 300 gram aardappel, in kleine blokjes

  • 350 gram gehakt, half-om-half

  • 50 gram rozijnen

  • 25 gram geschaafde amandelen

  • 15 gram peterselie

  • 15 ml zonnebloemolie

  • 1 teen knoflook, gehakt

Bereidingswijze

  1. Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Verwarm een scheutje olie in een braadpan en rul daarin het gehakt en voeg daarna de aardappel en wortel toe.

  3. Doe de Tandoori kruidenpasta erbij en voeg daar 100 ml water aan toe. Laat de groenten zachtjes beetgaar worden. Voeg de rozijnen toe en warm mee.

  4. Serveer met rijst en bestrooi met licht geroosterde amandelen.

Deel dit Recept!

Waar smaak begint
Lees meer over ons.