Borrels, diners en feestjes. It must be de heerlijke feestmaand december! Ho, ho, ho maar dat dat alleen met Kerst is, heel de maand staat in het teken van de feestdagen. Feestlichtjes op straat, kerstbomen in huis en een behoorlijk goed excuus voor een feestje. Zo geven we kleur aan de ‘donkere dagen’. Het zijn ook vaak drukke dagen. Daarom maken wij het je graag gemakkelijk. Met een leuke (en vooral lekkere) activiteit met de kinderen rond Sinterklaas, twee uitgeschreven kerstmenu’s en verschillende borrelarrangementen kom je de maand wel door.

 

Cheers!

Organiseer jij ook iets leuks voor jouw vrienden, familie of collega’s tijdens deze gezellige maand? Dan hebben wij feestelijke drankjes voor de kerstborrel of om te cheersen op de mooie momenten van 2022!

Bij een cocktailparty mogen de snacks natuurlijk niet ontbreken. Daarom een aantal van onze favorieten hier op een rij. Onder andere nacho’s om je vingers bij af te likken en bitterballen die iedere borrel het feestje compleet maken.

Mmmmmmerry Christmas

Het kerstdiner: De één vindt het een feest om uitgebreid te mogen koken de ander is blij als het voorbij is. Wij helpen graag een handje met twee heerlijke driegangenmenu’s. Ga je voor kip en eend, of liever vega(n)? Combineren kan natuurlijk ook! Beide feestelijke menu’s zijn gemakkelijk te maken.

 

Kerst driegangenmenu I

Vleesgerechten

Kert driegangen menu II

Vega(n) gerechten

Samen werken aan een leefbaar inkomen voor boeren
Lees meer over ons.