Ben je op gek op makreelsalade maar vind je het ook fijn om af en toe een dag vis te laten staan? Of ben jij een avontuurlijke chef en wil je regelmatig iets nieuws proberen? Dan is dit echt iets voor jou: Bananenbloesem! Onze nieuwste vangst uit Thailand, 100% plantaardig met de bite van vis. Perfect dus voor een vega(n) makreelsalade! Lekker op brood bij de lunch of op een toastje bij de borrel. Heb je de smaak te pakken? Probeer ook eens deze visvrije tonijnsalade van jackfruit.
2 el crème fraîche
1 Granny Smith appel, geschild en in blokjes
1 el dille, gehakt
2 el kappertjes, afgespoeld en gehakt
1 el bladpeterselie, gehakt
1 el limoensap
Peper en Zout
Hak alle stukken bananenbloesem uit het blik fijn.
Roer de gehakte bananenbloesem met de overige ingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Serveer op een toastje bij de borrel of op een cracker bij de lunch!