Voor alle espresso martini-fans die wel eens iets nieuws willen proberen: de Spaanse Koffie! Een krachtige espresso, romige kokos en een vleugje Licor 43. Feestelijk in een glas en verrassend makkelijk om zelf te maken. Perfect voor een avondje borrelen of gewoon omdat je zin hebt in iets bijzonders.
Zin in een andere klassieke koffie cocktail? Ga voor de espresso martini met zeezout karamel. Liever een romige latte? Dan is de frappuccino karamel een must try!
60 ml Licor 43
2 tl geroosterde amandelen, gehakt
2 Sinaasappelschilletjes
Tip: Serveer direct na het maken, dat is jouw cocktail het allerlekkerste!
Schuim de Kokosmelk op.
Giet de espresso in een cocktailglas.
Voeg de Licor 43 toe.
Vul het glas aan met de opgeschuimde Kokosmelk.
Garneer met de gehakte amandelen en het sinaasappelschilletje.