Raad van Commissarissen
Ellie Tap
Communicatie Adviseur
18 maart 2016

Onze Raad van Toezicht heeft sinds kort drie nieuwe leden. De onbezoldigde leden bewaken de missie van de organisatie en houden toezicht op de bestuurder. De nieuwe toezichthouders treffen een 100% fairtrade organisatie aan met een gezonde financiële positie en zeer betrokken medewerkers.

Eerlijke waarden en duurzame productie hebben de toekomst

Margreet Oostenbrink, directeur/eigenaar van organisatieadviesbureau Movinc BV, over het voorzitterschap: ‘Fairtrade Original combineert smaakvol en goed eten met eerlijke waarden en duurzame productie. Deze bewuste aanpak, van het land van de boer tot aan het bord van de consument, maakt onze producten zo oprecht en bijzonder. Fairtrade Original is een merk wat relevant is en zich onderscheidt. Als Raad van Toezicht zullen wij vanuit onze expertises aan deze ontwikkeling graag een significante bijdrage leveren.’

Onze nieuwe Raad van Toezicht, van links naar rechts op de foto: Theo Roos (voormalig Directievoorzitter Centraal Bureau Levensmiddelenhandel, lid sinds 2010), Simone Hertzberger (Senior Director Product Integrity Topics Albert Heijn, nieuw lid), René Bakker (COO Visualfabriq, lid sinds mei 2015), Margreet Oostenbrink (nieuwe voorzitter) en Bart Kroon (CEO Agiboo, nieuw lid). 

Deel dit verhaal:


Door:
Ellie Tap
Communicatie Adviseur
Heel eerlijk. Echt lekker.
Lees meer over ons.