Evelien van de Glind
Brand Connection Manager
30 oktober 2018

Supermarktondernemer George Verberne trapt de landelijke Fairtrade Week najaar 2018 af met het grootste Fairtrade Original schap van Nederland in samenwerking met het merk. Met dit speciale schap biedt Jumbo Verberne een podium voor meer dan 70 Fairtrade Original producten van over de hele wereld.

Duurzaamheid staat bij de Wageningse ondernemer hoog in het vaandel. Na de lancering van het eerste Verspillingsschap in maart 2018, zet Jumbo Verberne nu een nieuwe stap in zijn groene schappenplan. George Verberne: “Van alle Jumbo Supermarkten in Nederland verkoopt Jumbo Verberne het meest aantal Fairtrade Original producten. Met dit schap maak ik de keuze voor een eerlijk en goed product nog meer toegankelijk. Ik geloof in duurzame samenwerkingen op de winkelvloer, om zo het beste aanbod te kunnen bieden voor mijn klanten”.

Samen met Wageningse Wethouder Peter de Haan en Commercieel Directeur Vidjai Jharap van Fairtrade Original opent hij het nieuwe schap. Vidjai: ‘Met dit schap willen we mensen een kijkje in de keuken geven van Fairtrade Original en laten zien dat het aanbod heel breed en divers is. Veel mensen denken vaak bij onze producten aan koffie en cacao, maar de laatste jaren vind je ons vooral in de wereldkeuken zoals Thaise Curry’s Indonesische Boemboes, Kokosmelk, Noedels en Rijst. Het is uniek dat George Verberne als ondernemer op deze manier bijdraagt aan onze missie. Dankzij dit schap komen we bij meer consumenten onder de aandacht en zullen meer consumenten kunnen genieten van de heerlijke oorspronkelijke smaak van onze producten. Zo zijn wij beter in staat om eerlijk eten en drinken breed toegankelijk te maken voor iedereen. Samen staan we sterk’.

Het speciale Fairtrade Original schap is komend jaar te zien bij Jumbo Verberne in Wageningen.

Deel dit verhaal:


Door:
Evelien van de Glind
Brand Connection Manager
Heel eerlijk. Echt lekker.
Lees meer over ons.