Marokkaanse Runderstoof met kruidige stamppot
Evelien van de Glind
Brand Connection Manager
11 januari 2021

Ben je dol op geurige stoofgerechten en stevige stamppot? Dan is dit Stamp- & Stoofmenu iets voor jou! Dit keer geen standaard Hollandse pot, maar winterse klassiekers met een wereldse twist.

We hebben in zeven gerechten de Mexicaanse, midden-oosterse, de Thaise en de Indiase smaken terug laten komen in combinatie met groenten van Nederlandse bodem. Zo proef je onder andere een kruidige stamppot met pompoen en zoete aardappel, Indiase Kip Korma gestoofd in kokosmelk en stamppot andijvie met gehaktballen in een Thaise Rode Curry-jus. Mix en match er vooral zelf op los: zo is de hutspot van Thaise Gele Curry lekker bij een stukje kippendij uit de Kip Korma-stoof. Laat je weten wat je ervan vindt? Veel stamp- en stoofplezier!

Deel dit verhaal:


Door:
Evelien van de Glind
Brand Connection Manager
Wij maken eerlijk eten en drinken bereikbaar voor iedereen door het ontwikkelen van lokale handelsketens.
Lees meer over ons.